Follow us

Over ons

Ons bedrijf

Ballonticket Vlaanderen is een professioneel ballonbedrijf dat deel uitmaakt van de groep Dirk Lyssens bvba. Met dit bedrijf richten we ons specifiek op ballonvaarten voor particulieren.

Uit ervaring weten we dat passagiers steeds op zoek gaan naar een ballonvaarder bij hun in de buurt. Wij spelen hierop in door in heel Vlaanderen en per provincie verschillende opstijglocaties te voorzien. Hierdoor kunnen onze passagiers kiezen voor een vertrek in hun eigen regio. Door de jarenlange ervaring hebben onze piloten tevens voldoende kennis van de regio waar ze over varen.

Wij beschikken zelf over een aantal ballonnen met verschillende volumes zodat wij aan elke vraag kunnen voldoen. Indien nodig doen wij beroep op een aantal freelancepiloten die reeds jaren met ons samenwerken en varen volgens onze huisregels.

Het hart van ons bedrijf bevindt zich in Denderleeuw, centraal gelegen ten westen van Brussel, waar alle aanvragen binnenkomen en behandeld worden. Wij beantwoorden elke aanvraag binnen 24 uur. Op de planning proberen wij om de passagiers te groeperen per regio. Het bepalen van een datum en opstijglocatie gebeurt steeds in samenspraak met de planning en de passagiers.

Ballonticket Vlaanderen is ontstaan om een ballonvaart mogelijk te maken voor iedereen, en dit tegen een betaalbare prijs zonder evenwel in te boeten aan de kwaliteit van de vaart.

Wij danken hierbij al onze passagiers uit het verleden, maar ook al onze toekomstige passagiers voor het vertrouwen in ons bedrijf.

Dirk en Patricia