Follow us

Reserveer uw vlucht

OPGELET: NIEUWE AANGEPASTE PLANNING BESCHIKBAAR VANAF ZATERDAG 25 MEI 2024 OM 10u00!!!!

Om je plaatsen te kunnen reserveren voor een standaardvaart moet je beschikken over een vouchernummer 

Komt je voucher te vervallen dan stuur je ons een mail met je code zodat we deze gratis kunnen verlengen tot 31-12-2024.

Koop eerst een voucher aan, rechtstreeks bij ons of via één van onze partners.  Indien je rechtstreeks bij ons aankoopt, schrijf je dan zeker gratis in op onze nieuwsbrief en ontvang onmiddellijk een korting van 30 euro per persoon voor de standaardvaarten. (Link naar nieuwe boeking en inschrijving op nieuwsbrief: https://info-ballonvaarten.be/bestellen)

BELANGRIJK:

Hoe je plaats(en) reserveren:

Indien je een datum niet kan aanklikken is deze vaart reeds volzet. (2/6 wil zeggen dat er nog 2 plaatsen beschikbaar zijn)

Klik bij de gewenste datum op boeken (donkerblauw), vul je vouchercode in en vul vervolgens de verplichte velden in.

Klik op "Passagier toevoegen" en vul per passagier de naam in en het gewicht (vergeet ook je eigen naam en gewicht hier niet aan toe te voegen ook al heb je reeds je naam ingegeven als de persoon die de reservatie maakt).

Tenslotte kan je bij de opmerkingen (indien nodig) nog vragen stellen of extra info geven.  Heb je meerdere vouchers dan kan je hier de overige vouchercodes invullen.

De gekozen datum wordt onmiddellijk voor jou gereserveerd, wij kijken na of alle gegevens geldig zijn en bevestigen per mail je reservatie.  Regelmatig komen er nieuwe vaarten bij.  Kijk goed voor welke zone je voucher geldig is.  Indien je boekt in een andere zone wordt een meerkost van 15 euro aangerekend per persoon.

Opgelet: Heb je een privévaart geboekt dan kan dit niet via dit systeem, maar stuur je een mail om je datum te kunnen kiezen.